Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί AdSense και όχι μια άλλη εταιρεία

Το Google AdSense προσφέρει ευανάγνωστες διαφημίσεις κειμένου και εικόνας με στόχευση στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας καθώς και στα ερωτήματα του AdSense για Αναζήτηση.
Προηγμένη τεχνολογία αναζήτησης Google.
Οι τεχνολογίες αναζήτησης και κατάταξης ιστοσελίδων που ανέπτυξε η Google αποτελούν τα θεμέλια του AdSense. Κατανοούμε τα συμφραζόμενα και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας και αντιστοιχίζουμε με ακρίβεια τις διαφημίσεις Google σε αυτές.
Προβολή διαφημίσεων που είναι στοχευμένες στο κοινό σας
Εκτός από τις διαφημίσεις με στόχευση λέξης-κλειδιού, η Google παρέχει επίσης διαφημίσεις με στόχευση τοποθέτησης και παρέχει διαφημίσεις με πληρωμή ανά εμφάνιση που είναι κατάλληλες για τις σελίδες σας.
Φιλτράρισμα ανεπιθύμητων διαφημίσεων.
Το Google συνδυάζει τις συμβολές της ομάδας συντακτών, των τεχνολογιών φιλτραρίσματος και τη δική σας για να δημιουργήσει ισχυρά φίλτρα που είναι κατάλληλα για εσάς.
Η έναρξη χρήσης είναι γρήγορη και εύκολη.
Η έναρξη χρήσης με το AdSense είναι εύκολη και δεν απαιτεί χρήση εξειδικευμένων πόρων εκ μέρους σας. Σας παρέχουμε ορισμένες γραμμές κώδικα HTML, τις οποίες προσθέτετε σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες σας. Είναι μια διαδικασία ορισμένων λεπτών που μόλις ολοκληρωθεί οι διαφημίσεις Google θα προβάλλονται στις ιστοσελίδες σας – και θα σας αποφέρουν περισσότερα κέρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου